Novosti

U srijedu, 24. srpnja, 36. sjednica Gradskog vijeća Ivanec

Petak

Trideset i šesta sjednica Gradskog vijeća Ivanec sazvana je za srijedu, 24. srpnja.

Nakon redovitog aktualnog sata, pred gradskim će se vijećnicima naći trinaest točaka dnevnog reda.

Raspravljat će se o izmjenama i dopunama Odluke o stipendijama Grada Ivanca, potom o Odlukama o dodjeli nekretnina na korištenje Muzeju planinarstva i Turističkoj zajednici Grada Ivanca. Iz segmenta proračuna i financija, vijećnici će razmotriti Odluku o uvođenju Riznice Grada Ivanca.

Na dnevnom redu srpanjske sjednice je i niz izvješća za 2023. godinu: Izvješće o izvršenju plana djelovanja Grada Ivanca u području prirodnih nepogoda, Izvješće o ostvarivanju prava iz Programa mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja na području Grada Ivanca, Izvješće o ostvarivanju prava iz  Programa povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na području Grada Ivanca, Izvješće o radu Davatelja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada te Izvješće o poslovanju groblja tvrtke Ivkom d.d. Ivanec, Uprave groblja, za groblja u Ivancu, Prigorcu, Margečanu i Radovanu.

Za 2024. godinu, na dnevnom redu je Izvješće o korištenju sredstava proračunske zalihe za razdoblje od siječnja do lipnja.

Ivanečki će vijećnici raspravljati i o izrađenoj Procjeni rizika od velikih nesreća za grad Ivanec.

Sjednica će se održati u dvorani Poduzetničkog inkubatora Ivanec s početkom u 18.30 sati, a kao i obično, moći ćete je pratiti uživo, putem live stream prijenosa Radio Sjevernog FM-a na FB stranici Grada Ivanca te na društvenim mrežama eIvanec.com i sjeverni.info.

print