Novosti

U SUBOTU, 24. KOLOVOZA, 16. STAŽNJEVEČKI SUSRETI Ne propustite stažnjevečku alku, okretnu jabuku, pivsku ribičiju, mokre igre i mnoštvo drugih zabavnih igara!

Srijeda

Želite li se zabavit i nasmijati, onda ove subote, 24. kolovoza, dođite na Stažnjevečke susrete, sportsko-rekreacijsku manifestaciju s mnoštvom duhovitih i “otkačenih” disciplina, koju na igralištu 16. godinu priređuje Udruga za šport i rekreaciju Stažnjevec.

Mjesni rekreativci ne posustaju u osmišljavanju natjecanja novim disciplinama pa će tako ovoga puta, uz standardna natjecanja u potezanju užetom, skakanju u vreći, skoku s mjesta, bacanju potkove i sl., natjecatelji odmjeriti vještine i u stažnjevečkoj alki, nošenju jajeta u žlici, pivskoj ribičiji, u mokrim igrama i drugim zabavnim disciplinama.

Iako su svake godine susreti strogo lokalni pa se u njima natječu samo mještani Stažnjevca podijeljeni u tri ekipe - Centar, Na malenom brijegu i Otok ljubavi – ove će im se godine pridružiti i gosti iz Lepoglavske Vesi.

Natjecanja počinju u 14 sati na igralištu Vinski potok, a proglašenje pobjednika planirano je za 18 sati, nakon čega slijedi veselica uz domaću glazbu.

Održavanje Stažnjevečkih susreta i ovoga ljeta podupire Grad Ivanec, koji ovu manifestaciju novčano i logistički prati od samoga početka.

print