Novosti

U SUSRET NOVOJ ŠK. GODINI Roditeljima isplaćeno 110 € potpore za prvašiće te od 36 do 88,80 € učenicima 2-8. razreda za radne bilježnice i mape – ako još niste, zahtjev za potporom pošaljite do 6. rujna

Petak

Sa željom da roditeljima pomogne u opremanju učenika za novu šk. godinu, Grad Ivanec im je tijekom ljeta na bankovne račune isplatio potpore od 110 € za prvašiće te im refundiraotroškove nabave dijela obaveznih radnih bilježnica i likovnih mapa koji se, ovisno o razredu koji učenik pohađa, kreću u iznosima od 36 do 88,80 €.

Do sada su isplaćene potpore za 107 prvašića, a iz evidencije podataka koju su Gradu dostavile škole, vidljivo je da još nekih desetak roditelja u gradsku upravu nije podnijelo zahtjev za potporu. 

Također, svi roditelji nisu podnijeli ni zahtjeve za refundacijom troškova za radne bilježnice i likovne mape.

Stoga Grad poziva one roditelje, koji to još nisu učinili, da zahtjeve za potporama podnesu zaključno do kraja idućeg tjedna, odnosno do 6. rujna. 

Za to je potrebno ispuniti obrazac (dostupan je na gradskoj web stranici – rubrika Zahtjevi i obrasci, a možete ga dobiti i u Gradu) te ga, zajedno s potrebnim potvrdama i dokumentima,dostaviti u gradsku upravu osobno ili ga poslati na [email protected] ili [email protected]

Pravo na potporu imaju svi učenici s prebivalištem na području Grada Ivanca, uključujući i one koji pohađaju škole u Žarovnici, Kamenici i Tužnom.

Za potpore roditeljima Grad je osigurao 60.000 €, od čega 15.000 za prvašiće, a 45.000 € za učenike od 2. do 8. razreda OŠ.

print