Novosti

IVANEČKI FOTOGRAF DOMAGOJ SEVER Pred otvaranjem izložbe „Costa Rica“ u Motovunu

Utorak

Ivanečki fotograf i travelbloger Domagoj Sever, član HDLU i ULUPUH-a, u četvrtak, 5. rujna, izlaže u Galeriji Pet kula u Motovunu. Izložba je naslovljena „Costa Rica“, a na njoj će posjetitelji moći doživjeti sve ono što je Sever svojim foto objektivom zabilježio na putovanju ovom egzotičnom zemljom Srednje Amerike, od čarobnih plaža Karipske obale do tropskih šuma ispunjenih čudesnom florom i faunom. Izložba se otvara u 19 sati.

-Izuzetno me veseli što ću imati priliku podijeliti svoje fotografije i doživljaje s publikom u Hrvatskoj. Nadam se da će kroz fotografije i sami osjetiti dio čarolije i inspiracije koju sam doživio tijekom svog putovanja ovom čarobnom zemljom – kazao je Sever, uz napomenu da je svojim fotografijama nastojao prikazati ne samo prirodne ljepote, već i filozofiju „Pura Vida“, koja prožima svaki aspekt života u Kostariki – od srdačnih susreta s lokalnim stanovnicima do spokojnih trenutaka provedenih u okruženju prirodnih ljepota.

Izložba će biti otvorena do 10. listopada pa ako do tada budete boravili u Istri, ne propustite posjet Motovunu i obilazak izložbe D. Severa.

print