Novosti

Nove upute o dovođenju djeteta u Dječji vrtić Ivančice: Od 25. 05. omogućeno uključivanje sve djece u rad vrtića

Srijeda

Slijedom povoljne epidemiološke situacije u zemlji i relaksacije dosadašnjih mjera ograničenja, Uprava gradskog Dječjeg vrtića Ivančice danas je objavila nove Upute roditeljima o zbrinjavanju djece rane i predškolske dobi u vrtiće u Ivancu i Radovanu, koje će se primjenjivati od ponedjeljka, 25. svibnja.

Kako ističu u ustanovi, Upute su izrađene temeljem novih preporuka i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te naglašavaju da se, uz uvjet njihova poštivanja, rad u predškolskim ustanovama u sadašnjim epidemiološkim uvjetima smatra jednako sigurnim za djecu i zaposlenike kao i rad, odnosno ostanak kod kuće te se omogućuje uključivanje sve djece u vrtić.

Svi roditelji polaznika vrtića zamoljeni su da Upute u prilogu pažljivo prouče i da se prilikom dovođenja djeteta u vrtić pridržavaju propisanih mjera.

Sretni zbog postupnog povratka na uobičajeni režim rada, iz Dječjeg vrtića Ivančice poručuju: Draga djeco i roditelji, veselimo se popuštanju mjera i ponovnom susretu sa vama!

print